Sağlık Bakanı Dinçyürek, toplu sünnet etkinliğine katıldı

2024-06-14 10:11:14

Acil Durum Hastanesi’nde bugün toplu sünnet etkinliği gerçekleştirildi.

26 çocuğun sünnet edildiği etkinliğe katılan Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, amaçlarının ada genelindeki tüm hastanelerde benzer etkinlikler düzenlemek olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Bakanlığın, Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Lapta Kültür ve Dayanışma Derneği, Çukurovalılar Dayanışma Derneği ile ortaklaşa düzenlediği toplu sünnet etkinliğine katıldı.

Acil Durum Hastanesi’nde yapılan etkinlikte konuşan Bakan Dinçyürek, sünnetin ülkemiz ve inancımız için büyük öneme sahip olduğunu belirtti.

Yaz döneminde sivil toplum örgütleriyle iş birliği yaparak gelen talepleri karşılamaya çalışacaklarını belirten Dinçyürek, hedeflerinin yalnızca Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi veya Acil Durum Hastanesi değil, ada genelindeki tüm hastanelerde benzer etkinlikler düzenlemek olduğunu kaydetti.

Dinçyürek, “Çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu sünnetlerin gerçekleşmesinde emeği geçen başta acil durum hastanesi, özellikle üroloji servisi, servis hekimleri, hemşireleri, ameliyathane hemşireleri ve tüm personele bakanlığım adına teşekkür ediyorum” dedi.


Kaynak: BRTK

Yorum